عمل ارز بالبن على طريقتى
5 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
عمل ارز بالبن على طريقتى
الطريقة دى من ابتكارى يارب تعجبكم المقادير (كيلولبن +نصف كيلو از ر منقوع + ربع كوب نشا + جوز هند حسب الرغبة + مقدار من السمن البلدى ربع كوب +سكر ومقدار من القشطة)) الطريقة ( نوضع حلة على النار ونضع السمن حتى تسخن وبعدين نضع الارز مع التقليب المستمر حتى يتشرب السمن ثم نضع مقدار من الماء على الارز مع التقليب حتى ينضج ثم نضيف اللبن والسكر حسب الرغبة وجوز الهند ونضع النشا بقليل من الماء فى كوب يتم اضافتة الى باقى المقادير مع التقليب المستمر وفى النهاية نضع مقدار القشطة وبالهنا والشفا اكلة لزيززززززززة جدا يارب تعجبكم وممكن اضافة بعض المكسرات ان وجد او القرفة
قلب ام- ۩عربى مميز۩
- عدد الرسائل : 217
تاريخ التسجيل : 13/03/2009
رد: عمل ارز بالبن على طريقتى
بارك الله فيكى قلب ام
ويعطيكى العافيه
يسلموووووووووووو الايادى
بنت من الزمن ده- ۩عربى مميز۩
- عدد الرسائل : 355
تاريخ التسجيل : 25/03/2009
رد: عمل ارز بالبن على طريقتى
واااااااااااااااااااااااااااااااااو
تسلم ايدك قلب ام
فتحتى نفسى
بجد لو كل واحد عانده اكله ممكن يحضرها ويجبها المنتدى
والجميع يتجمع
يوم شم النسيم فى المنتدى وفعلا تكون الردود ساخنه
وساعتها ممكن نقول اكله جامده جدااا هههههههههههههههههه
عاااااااااااااااااااااااااازف
تسلم ايدك قلب ام
فتحتى نفسى
بجد لو كل واحد عانده اكله ممكن يحضرها ويجبها المنتدى
والجميع يتجمع
يوم شم النسيم فى المنتدى وفعلا تكون الردود ساخنه
وساعتها ممكن نقول اكله جامده جدااا هههههههههههههههههه
عاااااااااااااااااااااااااازف
رد: عمل ارز بالبن على طريقتى
قلب ام
يبين نها وصفه محلي
وله مذاق ونكه غير في المذاق
يسلمووو خيتوووو جااااااااااااري التجريب
يبين نها وصفه محلي
وله مذاق ونكه غير في المذاق
يسلمووو خيتوووو جااااااااااااري التجريب
شمس الوداع- ۩عربى مبدع۩
- عدد الرسائل : 108
تاريخ التسجيل : 24/03/2009
رد: عمل ارز بالبن على طريقتى
تسلمو لمروركم العطر يفوح منة شزا عبيركم يعطيكم الف عافية
قلب ام- ۩عربى مميز۩
- عدد الرسائل : 217
تاريخ التسجيل : 13/03/2009
رد: عمل ارز بالبن على طريقتى
شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية .
عبده الجوكر
عبده الجوكر
عبده الجوكر- مشرف
- عدد الرسائل : 642
تاريخ التسجيل : 10/02/2009
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى